13.Ulusal Hasta Bilgilendirme Yarışması Gerçekleştirildi

13.Ulusal Hasta Bilgilendirme Yarışması Gerçekleştirildi

Ankara Eczacı Odası Gençlik Komisyonu tarafından bu yıl 13.sü düzenlenen Ulusal Hasta Bilgilendirme Yarışması, ülke genelinde tüm eczacılık fakültelerinin konferans salonlarında ve www.ulusalhby.com adresinden yapılan canlı yayın gösterimleriyle hem 8000 eczacılık fakültesi öğrencisine hem de halka ulaştı.

15 Nisan Cuma günü 16 öğrenci kıyasıya rekabet içerisinde yarıştı Reçeteleri yorumlayan eczacı adayları sağlık danışmanlığının güzel bir örneğini sanal eczanede sergilediler. Organizasyonun 2. gününde  mesleğimizi daha yakından tanımak, onların tecrübelerinden  yararlanmak adına, mesleğin değişik çalışma alanlarıyla ilgili 3 adet panel düzenlendi. İlk panelde yakın zamanda mezun olup öğrencilik yıllarında bu komisyona destek vermiş, meslek hayatında iyi yerlere gelmiş eczacılarla eczacı adayları bir araya geldi. Ardından Kooperatiflerin yönetim kurulu başkanlarının katıldığı panelde salona kooperatif ruhu aşılandı. Son panelde ise birçok Eczacı Odası Başkanının katılımıyla gerçekleşti. Gençler sordu. Oda Başkanları yanıtladı. Organizasyonun son gününde ise Eczacı Milletvekili Lütfiye İlksen CERİTOĞLU KURT’un da katılımıyla söyleşiler yapıldı ardından yarışan ve dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Katkısı geçen herkesin plaket ile onurlandırılmasının ardından memnuniyetleri dile getiren kısa konuşma ve teşekkürlerle organizasyon sona erdi.

Yarışmada jüri üyesi olarak;

Yarışmaya,

Yarışmada;

Ankara Eczacı Odası Gençlik Komisyonu Başkanı Fatih Bağardı Hasta Bilgilendirme Yarışması süresince desteğini esirgemeyen Bursa Ecza Kooperatifi, EDAK Ecza Kooperatifi, İstanbul Ecza Kooperatifi, Güney Ecza Kooperatifi, GEN İlaç, Berko İlaç, Hünnap, ZadeVital, Oro İlaç, SMS Eczane Dizayn, Tabia, Afye, Tria, Pronet Güvenlik ve Pharmagreens adlı firmalara, RX Media Pharma İnteraktif İlaç Bilgi Kaynağı'nı kullanma izni veren Sn. Prof. Dr. Levent ÜSTÜNES’e teşekkürlerini iletti.

ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU