Yöneticilerimiz TİTCK'da

Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz.Süleyman Güneş ve Genel Sekreteri Prof.Dr.Mustafa Aslan, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan yardımcıları Dr.Hakkı Gürsöz ve Doç.Dr.Hakan Eroğlu makamlarında ziyaret ettiler.

Görüşmede; Ankara'daki eczacıların cumartesi günleri isteğe bağlı olarak açık-kapalı tutulması, iş müfettişlerinin eczane denetimleri, 14 Mayıs Eczacılık Günü etkinlikleri, mesleki farkındalık için kamu spotu oluşturulması ve belediyelerin açmış olduğu eczaneler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Kurum Başkan yardımcıları, Odamız ile işbirliği içerisinde olduklarını ve mesleki sorunlar için çözüm konusunda gerekli desteği vereceklerini belirterek 14 Mayıs kutlamalarına katılacaklarını belirttiler.