Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı Ziyareti

Son dönemlerde özellikle nöbetçi eczanelerde yaşanan güvenlik sorunlarının çözümü ve alınacak tedbirlerin tespit edilmesi amacıyla 08 Şubat 2016 Pazartesi (Bugün) Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz.Süleyman Güneş, Genel Sekreteri Prof.Dr.Mustafa Aslan, Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. Ali Fuat Gül ve TBMM Komisyonu Başkanı  Ecz. Erdal Balık; Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanı Murat Koçak ve Başkan Yardımcısı Bülent Yüce’yi makamında ziyaret etti. Görüşmede nöbetçi eczane civarındaki devriye ekip sayılarının artırılması ve tüm eczanelere güvenlik merkezi tarafından izlenen panik butonlarının kurulması hususları görüşüldü.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanı Koçak, nöbetçi eczanelerin gündeme alınması ile ilgili 81 ili kapsayan özel çalışma yürüttüklerini ve konuyu yakından takip ettiklerini belirtti.

Eczanelere panik butonu konulması ile ilgili Ankara Eczacı Odası tarafından çalışmalar yürütülmekte olup, gelişmeler sizlerle ilerleyen zamanlarda paylaşılacaktır.