Bölge Temsilcileri Toplantısı

Bilindiği üzere TEB ile SGK arasında imzalanan ilaç alım protokolünün süresi 31 Mart 2016’da sona erecektir. 31 Mart’a kadar eczanelerin ekonomik durumlarının düzeltilmesi için SGK ile bir dizi görüşmeler gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda 31 Mart’a kadar ki süreçte ve 31 Mart 2016’dan sonraki dönemde örgütsel tutum davranışlarımıza yön verecek kararlara esas teşkil edecek değerlendirmelerde bulunmak üzere 9 Şubat Salı günü saat 19:30’da Odamız Konferans Salonu'nda bölge sorumlusu ve temsilcilerimizin katılacağı bir toplantı gerçekleştirilecektir. Yapılacak toplantıya gelirken tüm temsilci ve bölge sorumlusu meslektaşlarımızın sorumlu oldukları eczaneler ile protokol ve ekonomik beklentiler hakkında fikir alışverişinde bulunmaları ve yapılacak değerlendirmeleri toplantı esnasında dile getirmeleri hususunu önemle rica ederiz.

Saygılarımızla