Neşe'Dert'Aşk Oyunu Hakkında

“Neşe dert aşk yazılır Neşet Ertaş okunur!”
Neşet Ertaş’ın ailesinin ve editörü Hasan Saltık’ın izinleri ve katkılarıyla; Neşet Ertaş’ın gerçek hayat hikayesinden ve kendi türkülerinden yola çıkılarak, yazar tarafından yeni bir kurguyla kaleme alınmıştır. Onun hayat felsefesini, insanlığını, gönlünü, sanatını, bir eserle anlatabilmek mümkün olmadığı için; bu oyunda ancak ondan esinlenerek bir sanat eseri oluşturulmaya çalışılmıştır. Tema olarak hayatının en önemli unsurlarından biri olan “aşk” teması seçilmiştir. Bu oyun Neşet Ertaş’a yakılmış bir ağıttır, bir saygı duruşudur.

2015-2016 2.Anadolu Tiyatro Ödülleri “Yılın en iyi projesi ödülü”nü alan Neşe' Dert' Aşk; 10 Şubat 2016 Çarşamba günü, saat 20:00’de Küçük Tiyatro’da oynanacaktır. Katılmak isteyen meslektaşlarımız Ankara Eczacı Odası personeli Döndü Con’dan (Dahili:140) biletleri temin edebilirler. Bilet fiyatı 10 TL’dir.