T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Lojistik Komutanlığı Karargah Birlik Komutanlığı Birinci Basamak Muayene Merkezi(Keçiören) Er-Erbaş Reçetelerini 2020 Yılı Temmuz-Aralık Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

Lojistik Karargah Birlik Komutanlığı bünyesinde görev yapmakta olan askeri öğrenci, erbaş-erlerin reçetelerini karşılamak isteyen eczacıların (Gümüşdere Mahallesi Keçiören adresinde bulunan kuruma) ekteki protokol çıktısı, dilekçe ve SGK 2019(Eczacı Odası Aslı Gibidir Onaylı Fotokopisi) sözleşmesini 14 Temmuz 2020 Salı günü mesai bitimine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

Not: Başvuru tarihi geçtiği takdirde yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır ve yakınlık mesafesi dikkate alınarak başvuru yapılması önemle rica olunur. Limit 1000 TL'dir.

EK: Protokol