T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Silahlı Kuvvetler Bando Okulları Komutanlığı Reçetelerini 2020 Yılı Temmuz-Aralık  Dönemi Karşılamak İsteyen Eczacıların Dikkatine

T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Silahlı Kuvvetler Bando Okulları Komutanlığı Reçetelerini 2020 Yılı Temmuz-Aralık Dönemi Karşılamak İsteyen Eczacıların Dikkatine

Silahlı Kuvvetler Bando Okulları Komutanlığı’nda görev yapmakta olan öğrenci, erbaş ve erlerin reçetelerini karşılamak isteyen eczacıların 7 Temmuz Salı günü 09:00 – 14:00 saatleri arasında, SLH. KUV. Bando Okulları Komutanlığı Bando Astsubay M.Y.O. (General Mehmet Sırrı Seyrek Kışlası Devlet Mahallesi Merasim Sok. Bakanlıklar-Çankaya) adresinde eczane sahibi ya da vekaletli kişilerin kaşe ve SGK(2017 Oda onaylı fotokopisi ile) hazır bulunmaları gerekmektedir. Ayrıca güvenlik noktasından geçiş yapabilmeleri için Ankara Eczacı Odası internet sayfasında ki duyuru çıktılarıyla gelmeleri rica olunur.

Not: Eczacılarımızın yakınlık mesafesini dikkate alarak başvurmaları önemle rica olunur.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.