T.C. MSB Genel Kurmay Başkanlığı Anıtkabir Komutanlığı Reçetelerini 2020 Yılı Temmuz-Aralık Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

Anıtkabir Komutanlığı’nda (Bölük Binası BBMM Reviri - Anıttepe/Ankara) görev yapmakta olan erbaş ve erlerin reçetelerini karşılamak isteyen meslektaşlarımızın, 27 Haziran 2020 Cumartesi günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a dilekçe, SGK (2019) sözleşmesinin "Aslı gibidir onaylı" fotokopisi ve ekte bulunan protokol ile birlikte başvurmaları gerekmektedir.

NOT: Komutanlığa yakınlık mesafeleri dikkate alınarak ve günlük reçete sayısının 4 yada 5 olduğu göz önünde bulundurularak başvurulması önemle rica olunur. Başvuru tarihi geçtiği takdirde yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır  Limit 750 TL'dir.

EK: Protokol