T.C. Milli Savunma Bakanlığı Harita Genel Müdürlüğü (Dikimevi) Reçetelerini 2020 Yılı Temmuz-Aralık Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

Harita Genel Komutanlığı’nda görev yapmakta olan erbaş ve erlerin reçetelerini karşılamak isteyen meslektaşlarımızın 24 Haziran 2020 Çarşamba günü Saat 14.30'da SGK 2019(Eczacı Odası Aslı Gibidir Onaylı Fotokopisi),kaşeleri ile birlikte Harita Genel Müdürlüğü BBMM'nde (Dikimevi) hazır bulunmaları gerekmektedir.

Not: Başvuru tarihi geçtiği takdirde yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Limit 500 TL'dir.

EK: Protokol