T.C. İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı (Bakanlıklar) Reçetelerini 2020 Yılı Temmuz-Aralık Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargahı emrinde görevli erbaş ve erlere tanzim edilen reçeteleri eşit parasal tutar prensibine göre karşılayacak olan eczacıların, günlük reçete sayısının iki ya da üç olduğunu göz önünde bulundurarak 25-26 Haziran 2020 tarihlerinde mesai saatleri arasında SGK 2019 (Aslı Gibidir fotokopisi) ve kaşeleri ile birlikte protokolü imzalamak üzere Sahil Güvenlik Komutanlığı (Devlet Mah. Dikmen Cad. Merasim Sok. No:10/Bakanlıklar) hazır bulunmaları gerekmektedir. Aylık reçete sayısının 2 yada 3 olduğu göz önünde bulundurularak başvuru yapılması rica olunur.

Not: Başvuru tarihi geçtiği takdirde yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Limit 300 TL'dir.