Aksaray Eczacı Odası Ziyareti

Aksaray Eczacı Odası Başkanı Sn. Uzm. Ecz. Nazan ULUKUŞ DENİZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Odamız yöneticileri tarafından ziyaret edildi.

Gerçekleştirilen ziyarette, mesleğimize katkıda bulunma adına fikir alışverişinde bulunuldu. Son dönemde eczacılık sektöründeki sorunlar ve çözüm yolları konusunda yapılabilecekler tartışıldı. Meslektaşlarımızın geleceği açısından, sıkıntıların giderilmesi için eczacı odalarının birlikte hareket etmesinin önemi vurgulanarak, işbirliği içerisinde olunması gerektiğine ve ileriki zamanlarda ortak projeler geliştirilmesine karar verildi.

Aksaray ve Ankara Eczacı Odasının bugüne kadar yapmış oldukları projeler, bölgelerinde yaşamış oldukları sorunlar ve 2015 yılı ilaç alım protokolünde yer alması gereken hususlar masaya yatırıldı.

Önümüzdeki süreçte daha sık yapılacak toplantılarla oda faaliyetlerindeki verimliliğin artırılması için ortak hareket etme hususunda mutabakata varıldı.