Ankara Eczacı Odası Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı

Sayın Meslektaşım;

6643 Sayılı Türk Eczacıları Birliği Kanununun 8. maddesi gereğince Odamızın 2015 yılı Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı çoğunluklu olarak 05 Eylül 2015 Cumartesi günü saat 09:30'da Ankara Eczacı Odası binası bünyesindeki 4. Kat Konferans Salonunda (Olgunlar Cad. No:32 Kızılay/ Ankara), çoğunluk sağlanamadığı takdirde, 12 Eylül 2015 Cumartesi günü, saat 09:30'da Latanya Otel’ de (Eski Dedeman Otel-Akay Caddesi Büklüm Sokak No:1 Kavaklıdere/ANKARA) çoğunluğa bakılmaksızın aşağıda bildirilen gündemle toplanacaktır.

Seçimler Genel Kurul'un gerçekleşeceği Cumartesi gününü takiben Pazar günü 09:00 - 17:00 saatleri arasında Çankaya İlçe Seçim Kurulu denetimi altında Latanya Otel’ de (Eski Dedeman Otel-Akay Caddesi Büklüm Sokak No:1 Kavaklıdere/ANKARA) Oda Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Haysiyet Kurulu, Türk Eczacıları Birliği Büyük Kongre Delegelerinin asıl ve yedek üyelerinin seçimi gerçekleştirilecektir.

Bilgilerinizi saygılarımla rica ederim.

Prof. Dr. Mustafa ASLAN

A) GENEL KURUL (Cumartesi)

1. Açılış
2. Kura ile Tasnif Kurulu' nun belirlenmesi
3. Genel Kurul Başkanlık Divanı' nın seçimi
4. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
5. Açılış Konuşmaları
6. Yönetim Kurulu Çalışma Raporu ve Mali Rapor' un okunması
7. Denetleme Kurulu Raporu' nun okunması
8. Raporların görüşülmesi
9. Raporların ayrı ayrı ibrası
10. 2016 yılı tahmini bütçenin sunuluşu ve onaylanması
11. Dilek ve Öneriler
12. Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Haysiyet Kurulu, Türk Eczacıları Birliği Büyük Kongre Adaylarının belirlenmesi ve kapanış.

B) SEÇİMLER (Pazar)

1. Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Haysiyet Kurulu ve Türk Eczacıları Birliği Büyük Kongre Delegeleri asıl ve yedek üyelerinin seçimi