T.C. Hava Kuvvetleri Komutanlığı 4’Üncü Ana Jet Üs Komutanlığı (Akıncı) Reçetelerini Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

4’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı’nda görev yapan askeri öğrenciler ile erbaş ve erlere tanzim edilen reçeteleri 2015 Yılı Temmuz-Aralık döneminde karşılamak isteyen meslektaşlarımızın, ekte yer alan protokol örneği (kaşe-imzalı) ve 2015 MSB sözleşmelerinin fotokopisi (Aslı Gibidir Onaylı) ile 15.08.2015 tarihine kadar Birliğe müracaat etmeleri gerekmektedir.

Konu ile ilgili sorusu olan meslektaşlarımız 811 28 84 / 4103 numaralı telefondan bilgi alabileceklerdir.

Meslektaşlarımıza duyurulur.

Saygılarımızla.