T.C. Genelkurmay Başkanlığı Özel Kuvvetler Komutanlığı (Gölbaşı) Reçetelerini 2018 Yılı Temmuz-Aralık Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

T.C. Genelkurmay Başkanlığı Özel Kuvvetler Komutanlığı (Gölbaşı) reçetelerini karşılamak isteyen meslektaşlarımızın, 20 Haziran 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a dilekçe ile başvurmaları ve 26 Haziran 2018 Salı günü mesai saatleri arasında 2 adet SGK 2017(Eczacı Odası Aslı Gibidir Onaylı Fotokopisi) ve kaşeleri ile birlikte kurumda hazır  bulunmaları gerekmektedir.

Not: Eczacılarımızın yakınlık mesafesini dikkate alarak başvurmaları önemle rica olunur.

Saygılarımızla.