Odamız 2017 Seçimli Genel Kurul Gerçekleştirildi

Değerli meslektaşlarımız,

Odamızın 2017 yılı seçimli olağan genel kurulu 16-17 Eylül günü Latanya otelde son derece demokratik bir ortamda gerçekleştirildi. Genel kurulumuza 400 civarında meslektaşımız katılım sağlamıştır. Yönetim kurulu çalışma raporu, denetleme kurulu raporu ve mali raporun okunmasından sonra 21 kişi söz alarak raporlar üzerinde görüşlerini bildirmiştir. Meslektaşlarımızın görüşlerinden sonra çalışma raporu, mali rapor ve denetleme kurulu raporu ayrı ayrı oylanarak oy birliği ile ibra edilmiştir.

17 Eylül Pazar günü yapılan seçimlerde iki liste yarışmıştır. 1830 üyenin oy kullandığı seçimlerde Ecz. Süleyman GÜNEŞ liderliğindeki Birleşik Eczacılar Grubu yeniden seçimi kazanarak 2017-2019 döneminde göreve devam edecektir.

Bir demokrasi şöleni şeklinde geçen seçimli olağan genel kurulumuza katılan, katılamayan tüm meslektaşlarımıza Eczacılık mesleğine verdikleri katkı ve hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunarız. Saygılarımızla.

EK: Resmi Seçim Sonuçları