“Eczacının Liderlik Rolü” ve “Antibakteriyel Tedavi” Konulu Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi

Pfizer İlaç firmasının katkılarıyla 09 Mayıs 2017 Salı günü Ankara Eczacı Odası 4.Kat Konferans Salonunda “Eczacının Liderlik Rolü” ve “Antibakteriyel Tedavi” konulu eğitim toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı, Odamız Başkanı Ecz. Süleyman GÜNEŞ ve Odamız Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa ASLAN’ın açılış konuşmasıyla başladı. Pfizer İlaç firması Eczane Portföy Sorumlusu Özgür BAĞCI'nın “Eczacının Liderlik Rolü” konulu sunumunu ve  Pfizer İlaç firması Eczane Portföy Sorumlusu Gürkan GÜNER'in “Antibakteriyel Tedavi” konulu sunumunu meslektaşlarımıza detaylı bir şekilde aktarmalarıyla devam etti.

Yaklaşık 30 meslektaşımızın katılım sağladığı eğitim toplantısına, fiziken katılım sağlayamayan meslektaşlarımız için; eczane otomasyon sistemi üzerinden canlı yayın programı sunulmuştur.