“Eczanede İletişim ve İlişki Yönetimi” Konulu Eczane Teknisyenlerine Yönelik Eğitim Gerçekleştirildi

22 Eylül 2018 Cumartesi günü Saat 10:00’da Ankara Eczacı Odası 4. Kat Konferans Salonu’nda “Eczanede İletişim ve İlişki Yönetimi” konulu eczane teknisyenlerine yönelik eğitim gerçekleştirildi.

Eczane Yönetim Danışmanı Faruk NALBANTOĞLU tarafından detaylı olarak anlatılan sunumlarda “İletişimde Temel Kavramlar, Eczanede Tüketici Modelleri, Eczanede Beden Dili, Eczanede Tüketici Karşılama ve Uğurlama, Eczanede Davranış Modelleri, Eczanede Duygusal Zeka Yönetimi” konuları yer aldı.

Yaklaşık 85 eczane teknisyeninin katılım sağladığı eğitim, soru-cevaplar ve videolar ile son buldu.