T.C. Genelkurmay Başkanlığı MEBS ve Siber Savunma Komutanlığı (Balgat) Reçetelerini 2020 Yılı Ocak-Haziran Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

T.C. Genelkurmay Başkanlığı Mebs ve Siber Savunma Komutanlığı’nda (Türkocağı Cad. Şehit Mu. Ütğm. Oğuz Türüdü Kışlası Balgat) görev yapmakta olan erbaş ve erlerin reçetelerini karşılamak isteyen, Komutanlığa yakın mevkide bulunan eczacıların sıralamaya dahil olmak için, ekteki protokol çıktısı ve SGK(2019) AEO onaylı fotokopisi ile birlikte 03 Ocak 2020 Cuma günü saat 15:00’e kadar MEBS ve Siber Savunma K.lığı Batı 1 Numaralı Nizamiye Bahçesinde kaşeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

İrtibat Tel: 402 65 15, 402 65 14

NOT: Limit 750 TL'dir.