3’üncü Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü (Etimesgut) Reçetelerini 2020 Yılı Ocak-Haziran Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

3’üncü Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü (Etimesgut)’nda görev yapmakta olan erbaş ve erlerin reçetelerini karşılamak isteyen eczacıların 28 Aralık 2019 Cumartesi günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Başvuran meslektaşlarımızın 2019 SGK (Eczacı Odası Aslı Gibidir Onaylı Fotokopisi) sözleşmesi ile birlikte 31 Aralık 2019 Salı günü 3'üncü Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü TSK Birinci Basamak Muayene Merkezi'nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

NOT: Limit 600 TL'dir.