SGK Yetkililerinden Hayırlı Olsun Ziyareti

Sosyal Güvenlik Kurumu Ankara İl Müdürü Tuncay Cevheroğlu, İl Müdür Yardımcısı Aylin Şeker,  Danışman  Dr. Bahadır Seçkin, Danışman Ecz. Hilal Ergin, Ertuğrul Gazi Sosyal Güvenlik Merkezi(SSGM) Müdürü Ecz. Aydın Türkmen ve Müdür Yardımıcısı Ecz. Tuğcan Demirtaş, Kavaklıdere SSGM Müdürü Ecz. Elif Cihanoğlu,  İbn-i Sina SSGM Müdürü Ecz. Fatih Çırakoğlu ve Bahçelievler SSGM Müdürü Ecz. Ferhan Turan Epsileli 16 Ekim tarihinde, Odamızı ziyaret etti.

SGK Yetkililerinin göreve yeni başlayan Yönetimimize başarı dileklerini ilettiği ziyarette; Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz. Taner Ercanlı, Genel Sekreter Ecz. Fikret Acar, Sayman Ecz. Ali Fuat Gül, Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Ayşe Top, Ecz. Cem Abbasoğlu ve Ecz. Rana Çoruh, Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. Evren Cebe, Türk Eczacıları Birliği Büyük Kongre Delegeleri Ecz. Yaşar Demirci ve Ecz. Erhan Ateş misafirlerimizi ağırladı.

Mesleğimizin geliştirilmesi ve işbirliği oluşturulmasında en önemli paydaşlarımızdan olan SGK Yetkilileri yapılan görüşmede, yeni dönemde atılacak adımlar konusunda istişarede bulunuldu.