Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden Odamıza Ziyaret

Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı ve Eczacılık Fakülteleri Dekanlar Konseyi Başkanı Prof. Dr. Gülbin Özçelikay, Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Zeynep Ateş Alagöz ve Doç. Dr. İlker Ateş 16 Ekim tarihinde, Odamızı ziyaret ederek Yönetimimize yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz. Taner Ercanlı, Genel Sekreter Ecz. Fikret Acar, Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Cem Abbasoğlu, Türk Eczacıları Birliği (TEB) Büyük Kongre Delegeleri Ecz. İbrahim Er ve Ecz. Yaşar Demirci'nin misafirlerimizi ağırladığı toplantıda, Odamızın eczacılık fakülteleri ile yapabileceği işbirliklerinin yanı sıra, TEB ve Eczacılık Fakülteleri Dekanlar Konseyi'nin ortak olarak deklare ettiği; eczacılık fakülteleri başarı sıralaması ve eczacılık eğitimi akreditasyonu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.