Eczacılar Günü'nde Gençler İşbaşında

Ankara Eczacı Odası Gençlik Komisyonu, Dünya Eczacılar Günü’nde "Geleceğin Eczacıları" konseptiyle 25 Eylül tarihinde ANKAmall AVM'de çocuklarla bir araya geldi.

Çocuklarla birlikte boyama yapan Gençlik Komisyonu Üyelerimiz, çocuklara “Gürbüz Eczanede” isimli hikâye kitabını da hediye etti.

Eczacılıkla ilgili konularda bilinç oluşturmak için AVM ziyaretçileriyle röportaj yapan gençlerimiz; "Eczacı kimdir?" ve "Akılcı ilaç kullanımı nedir?" gibi sorulara yanıt ararken, eczacılığın farklı çalışma alanları ve eczacılıkla ilgili doğru bilinen yanlışlar konusunda halkımızı bilinçlendirdi.

Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz. Taner Ercanlı ve Ankara Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyeleri de Gençlik Komisyonu'nun kurmuş olduğu standı ziyaret ederek, gençlere destekte bulundu.