Suriyeli Hak Sahiplerinin Göç İdaresi Müdürlüğü’ne Kesilen Faturaları Hakkında

Bilindiği üzere Geçici Koruma Altındaki Suriyeli hak sahiplerinin sağlık tedavi giderlerine ait reçete bedelleri üye eczanelerimizin faturalarına istinaden Ankara Valiliği Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından ödenmektedir.

Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından Odamıza gelen bildirimde eczaneler tarafından düzenlenen bazı faturalarda eczacının vergi dairesi ve vergi numarasının okunamadığı ve iş akışında bu sebeple aksamalar yaşandığı bildirilerek aksaklığın giderilmesi yönünde talepte bulunulmuştur.

Meslektaşlarımızın kendi bankalarına ait hesap numaralarının tanımlandığı IBAN numaralarını ve vergi dairesi ile vergi numarasını​​​​ içeren faturalarını okunaklı bir şekilde düzenlemeleri önem arz etmektedir.