T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Destek Kıt’alar Grup Komutanlığı Birinci Basamak Muayene Merkezi Polikliniği(Yücetepe) Reçetelerini Karşılamak İsteyen Eczanelerin Dikkatine

K.K.K Destek Kıt’alar Grup Komutanlığı reçetelerini 2018 yılı Ocak-Haziran döneminde karşılamak isteyen eczacıların İdari Şartnameyi karşılıklı imzalamak üzere SGK(2017) sözleşmelerinin aslı gibidir onaylı fotokopileri ve eczane kaşeleri ile birlikte 15 Ocak 2018 Pazartesi günü 14:00 – 16:30 saatleri arasında K.K. Destek Kıtaları Grup Komutanlığı Birinci Basamak Muayene Merkezi ve Kara Kuvvetleri Polikliniği’nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Birlik İletişim No: (0312) 411 28 38 / 2838

EK: Protokol