T.C. Genelkurmay Başkanlığı TSK Ankara Özel Bakım Merkezi Başkanlığı (Bilkent) Reçetelerini Karşılamak İsteyen Eczacıların Dikkatine

T.C. Genelkurmay Başkanlığı TSK Ankara Özel Bakım Merkezi Başkanlığı (Bilkent) reçetelerini 2017 yılı Temmuz-Aralık döneminde karşılamak isteyen, hak sahiplerini mağdur etmeyecek coğrafi konum ve ulaşım imkanlarına sahip eczacıların, 02 Ağustos 2017 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON'a isim yazdırmaları ve daha sonra Ek’te bulunan İdari Sözleşme Metni ile (Kaşe ve imzalı) 03 Ağustos 2017 Perşembe günü Saat 13:30’da TSK Özel Bakım Merkezi Başkanlığı (Bilkent) Revir bölümünde hazır bulunmaları gerekmektedir.

EK: İdari Sözleşme Metni