ŞEHİTLERİMİZİ VE GAZİLERİMİZİ SAYGIYLA, MİNNETLE ANIYORUZ.

ŞEHİTLERİMİZİ VE GAZİLERİMİZİ SAYGIYLA, MİNNETLE ANIYORUZ.

Ülkemizdeki birlik ve beraberlik ortamını bozmaya yönelik hain darbe ve işgal girişiminin yıl dönümü olan 15 Temmuz’da tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygı ile anıyoruz.

Tam bir yıl önce, Türk milleti vatan, demokrasi ve hürriyet ortak paydasında buluşarak adeta bir demokrasi destanı yazmış ve milletin iradesine darbe yapmaya kalkanlara hakettikleri dersi bizzat milletin kendisi vermiştir.

Demokrasi ve hukuk devleti ilkelerinden taviz vermeden, milletin ve devletin geleceğini tehdit eden tüm terör örgütlerine, tüm yapılara karşı birlik beraberlik içerisinde mücadelemiz sürecektir. Çünkü ülkemizin demokrasiden, hukuk devletinden, temel hak ve özgürlüklerin güvence altında olduğu bir sistemden başka alternatifi yoktur.

 “15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ” münasebetiyle, Demokrasimizi kesintiye uğratacak her türlü darbe girişimini bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyoruz.  İçerisinde bulunduğumuz bu zor günlerde en çok ihtiyacımız olan şeyin birlik ve beraberlik olduğunun altını özellikle çiziyoruz.  

ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU