Meslektaşlarımızın Dikkatine

TİTCK resmi internet sayfasında yayınlanan duyuru ile bazı eczanelerin ciro bilgilerini beyan etmediği, satış hasılatlarının İlaç Takip Sistemi (İTS) üzerinde yer alan hasılat girişi ekranına 03/05/2019 tarihine kadar girilmesi gerektiği, bu tarihe kadar ciro bilgilerini beyan etmeyen eczacıların İlaç Takip Sistemine erişiminin geçici olarak engelleneceği bilgisini 02.05.2019 tarihinde duyurmuştuk.

Türk Eczacıları Birliğinden tarafımıza ulaşan TİTCK bilgilendirmesine göre; hasılat girişlerini henüz yapmamış olan meslektaşlarımızın hasılat girişlerini 11 Mayıs 2019 Cumartesi günü saat 12:00’ye kadar tamamlamaları gerektiği, bu tarihe kadar ciro bilgilerini beyan etmeyen eczacıların İlaç Takip Sistemine erişiminin geçici olarak engelleneceği aktarılmıştır.

Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına ciro bilgilerini beyan etmeyen meslektaşlarımızın ciro bilgilerini ivedilikle bildirmeleri gerekmektedir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.