Mamak Belediyesi'ni Ziyaret Ettik

Ankara'nın tüm ilçelerinde göreve başlayan ilçe belediye başkanlarını ziyaretlerine devam eden Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz. Süleyman Güneş, Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Ahmet Duman ve Ecz. A. İrem Murseloğlu Özkan ile Ecz. Şengül Kaya ve Ecz. Zülal Düğmeci 9 Mayıs tarihinde, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'yi makamında ziyaret etti.

Köse'ye yeni görevinde başarı dileklerinin iletildiği ziyaret kapsamında, E-logo ve tabelalardan vergi alınmaması için, AEO tarafından başlatılan hukuk mücadelesi ile ilgili detaylar aktarıldı ve Mamak ilçesinde de tabelalardan vergi alınmaması talebi iletildi.

Ankara Eczacı Odası Yönetimi önümüzdeki günlerde, Ankara'nın tüm ilçelerinde göreve başlayan ilçe belediye başkanlarını ziyaret ederek hem yeni görevlerinde başarı dileklerini iletecek hem de tabelalardan vergi alınmaması konusundaki taleplerini yineleyecek.