14 Mayıs Etkinlikleri Kapsamında Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Bowling Turnuvası, Tiyatro Oyunu ve Eczacılık Günü Balosu Gerçekleştirildi

14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri Bowling Turnuvası 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü meslektaşlarımız ve ailelerinin katılımı ile Rollhouse Bilkent Bowling Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ankara Eczacı Odası tarafından 14 Mayıs Eczacılık Günü etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlenen "Geleneksel Eczacılık Balosu" 14 Mayıs 2017 Pazar günü Swiss Otel'de gerçekleştirildi. Melsektaşlarımızın yoğun katılım sağladığı balomuz kokteyl ve yemek servisi ardından Sanatçı Altay'ın şarkılarıyla son buldu.

Etkinlik programında; 17 Mayıs 2017 tarihinde Gazi Üniversitesi Gazi Konser Salonu’nda gerçekleştirilen Ankara Eczacı Odası Türk Halk Müziği Konseri izleyicilere son derece keyifli dakikalar yaşattı. Hasan EROĞLU şefliğinde eczacılar ve birinci derece yakınlarından oluşan Ankara Eczacı Odası Türk Halk Müziği Topluluğu 25 eser seslendirdi.

Ardından Ankara Eczacı Odası Türk Sanat Müziği Konseri 24 Mayıs 2017 Çarşamba Günü Gazi Konser Salonu’nda gerçekleştirildi. Nevin TOPÇU YILMAZ şefliğinde 29 adet eser seslendirildi.

Her yıl farklı oyun sergileyen Ankara Eczacı Odası Tiyatro Topluluğu, bugüne kadar 9 farklı oyunla izleyiciyle buluştu. Eczacılar ve birinci derece yakınlarından oluşan Ankara Eczacı Odası Tiyatro Topluluğu 24 haziranda görevleri başında şehit edilen meslektaşlarımız anısına "Yolcular" adlı tiyatro oyununu 26 Mayıs 2017 tarihinde sahneledi.

Tüm meslektaşlarımıza katılımından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla.