TİTUBB Kaydı Hakkında

TİTUBB Kaydı Hakkında

Değerli meslektaşlarımız;

Bilindiği üzere 03.05.2017 tarihinde “Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol” eki olarak; EK-6 “Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden Tıbbi Malzemelerin Temini Sözleşmesi imzalanmıştı. Buna göre meslektaşlarımızın medikal malzeme reçetelerini karşılayabilmeleri için e-imzalarının ve TİTUBB kayıtlarının olması gerekmektedir.

TİTUBB kaydı için meslektaşlarımızın ekteki dilekçeyi doldurup imzalayarak Türkiye İlaç Tıbbi Cihaz Kurumu’na (Söğütözü Mahallesi 2176. Sokak No:5 P.K. 06520 Çankaya/Ankara) teslim etmesi gerekmektedir. Eczane kaydının TİTCK tarafından tamamlanmasından sonra sisteme girmek için gereken kullanıcı adı ve şifre eczanenin İTS’ye kayıtlı mail adresine kurum tarafından gönderilecektir.

Elektronik imza ile ilgili daha önce yapmış olduğumuz duyuruya istinaden e-imzalarını alan meslektaşlarımızın e-imzalarını muhafaza etmeleri, almayan meslektaşlarımızın ivedilikle alması ilerleyen süreçte mağdur olmalarını engelleyecektir. Bu imzalar medikal malzeme reçeteleri karşılanırken TİTUBB sisteminden belge temininde gerekecektir.

Meslektaşlarımız önemle duyurulur.

EK: TİTUBB Dilekçe Örneği

ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU