(Güncellendi) Nisan Ayına Ait Faturalandırma İşlemleri Hakkında

(Güncellendi) Nisan Ayına Ait Faturalandırma İşlemleri Hakkında

Eczanelerimizce gerek faturası kesilerek Kurum’a teslim edilmiş olan gerekse teslim edilmemiş olan Nisan ayına ait faturaların Kurum tarafından iptali yapılacağı bilgisine istinaden Kurum yetkilileri tarafından şifahen aktarılan bu faturalar ile ilgili yapılacak işlemler şu şekildedir;

Fatura iptal işlemi yapılan dökümler için iskontosu değişen veya değişmeyen tüm eczanelerin reçete hizmet bedeli artışından faydalanabilmesi için reçeteleri tekrar çağırıp kaydetmesi gerekmektedir.

Sonrasında faturası iptal edilen tüm eczanelerimizin yeniden döküm alması gerekmektedir. Alınan yeni döküm ile eski dökümün numarası değişmemektedir. Bu nedenle meslektaşlarımızın, mümkünse 30 Nisan tarihli yoksa yeniden kesecekleri yeni tarihli fatura, yeni aldıkları döküme istinaden kesildiğinden dolayı, döküm iptali gerçekleşmesine bağlı olarak fatura numarasının değiştiğini beyan ettikleri bir dilekçeyi Kavaklıdere Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi’ne hitaben yazmaları gerekmektedir.

Güncel tarih ile kestikleri yeni faturayı, ilgili dökümü ve döküm iptali gerçekleşmesi nedeni ile fatura numarasının değiştiğine ait beyanın yer aldığı dilekçeyi A4 boyutunda bir zarfa koymaları ve zarf üzerine Eczane adı, Eczane sicil numarası, hangi grup döküm olduğu ve döküm no ile tarihini (Her döküm ve fatura için ayrı zarf olması gerekmektedir.) yazarak 24/05/2019 tarihi son gün olmak üzere İskitler Reçete Teslim Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

EK: Dilekçe Örneği

ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU