Geleneksel İftar Yemeklerimiz Devam Ediyor

Değerli Meslektaşlarımız,

Odamız tarafından her yıl düzenlenen "Geleneksel İftar Yemeği" bilindiği üzere tüm üyelerimizin aynı gün bir araya geldiği, tek bir gün şeklinde düzenleniyordu.

Bu sene tüm üyelerimizi aynı günde ağırlayacak kapasitede rezervasyon kabul eden uygun bir restoran bulunamadığı için geleneksel iftar yemeklerimiz farklı bölgelerin bir araya geldiği farklı günlerde organize edilmiştir ve edilmeye devam etmektedir.

İlk olarak 15 Mayıs tarihinde, Gölbaşı ilçesinde hizmet veren eczacılarımızla buluştuğumuz iftar yemeği organizasyonlarımız, tüm Ramazan ayı boyunca devam edecektir.

Bölgelere göre iftar yemeği tarih, saat ve yeri tüm meslektaşlarımıza telefon ile ulaşılarak bildirilmekte ve katılım durumları öğrenilmektedir.

Merkez ilçelerde yer alan farklı bölgelerin bir arada, uzak ilçelerin ise kendi ilçelerinde düzenlenecek iftar yemeklerine tüm meslektaşlarımız davetlidir.