Belediye Ziyaretlerimiz Devam Ediyor

Ankara'nın tüm ilçelerinde göreve başlayan ilçe belediye başkanları ziyaretlerine devam eden Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz. Süleyman Güneş, Sayman M. Tansu Gülsoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Pınar Lokumcu ve A. İrem Murseloğlu Özkan, Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. Yılmaz Yazıcı ile Haysiyet Kurulu Sözcüsü Ecz. Seda Dinçer Seçkin 10 Mayıs tarihinde, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ı makamında ziyaret etti.

Ercan'a yeni görevinde başarı dileklerimizi ilettiğimiz toplantıda, E-logo ve tabelalardan vergi alınmaması talebimizi de aktardık.

Toplantıda ayrıca son kullanma tarihi sona ermemiş, ancak hastalarımızın kullanmayı bıraktıkları ilaçların evlerden toplanması ve uygun olanların veteriner hekim kliniklerinde hayvan dostlarımızın tedavisinde kullanılması için yürütülebilecek çalışmaların aktarıldı.

Ankara Eczacı Odası Yönetimi, Ankara'nın tüm ilçelerinde göreve başlayan ilçe belediye başkanları ziyaretlerine devam edecek.