Kullanılmayan İlaçlar Hayvan Dostlarımızı Sağlığına Kavuşturacak

Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz. Süleyman Güneş, Sayman Ecz. M. Tansu Gülsoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. A. İrem Murseloğlu Özkan 8 Mayıs tarihinde, Ankara Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası'nı ziyaret etti.

Ankara Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Genel Sekreter Tarık Kalaycı ve Sayman Salih Işık'ın katıldığı toplantıda, veteriner hekimler ile birlikte yürütülebilecek projeler hakkında görüşüldü.

Son kullanma tarihi sona ermemiş, ancak hastalarımızın kullanmayı bıraktıkları ilaçların evlerden toplanması ve uygun olanların veteriner hekim kliniklerinde hayvan dostlarımızın tedavisinde kullanılması için yürütülebilecek çalışmaların görüşüldüğü toplantıda, her iki meslek grubunun da mesleki kazanımlar sağlaması için çalışma grupları oluşturulması kararlaştırıldı.