Keçiören İlçe Sağlık Müdürlüğünü Ziyaret Ettik

Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz. Süleyman Güneş, Genel Sekreter Prof. Dr. Mustafa Aslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Ahmet Duman 17 Ocak tarihinde, Keçiören İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Nakiboğlu'nu makamında ziyaret etti.

Eczanelerde elektronik ruhsatnamelere geçiş süreci ile ilgili detayların değerlendirildiği toplantıda, aile sağlık merkezlerinde yazılan reçetelerin tamamının elektronik reçete olarak yazılmasının desteklenmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Dr. Nakiboğlu Keçiören ilçesinin, 70 Aile Sağlığı Merkezi, 272 hekim ve 300'ün üzerinde eczane ile Ankara'da hizmet veren en büyük ilçe olduğu bilgisini verdi.

Ankara Eczacı Odası, eczacılık mesleğinin geliştirilmesi ve yaşanan sorunların çözümü için Ankara İl Sağlık Müdürlüğü ve diğer ilçe sağlık müdürlükleri ile yaptığı görüşmelere devam edecek.