"Sağlık Okuryazarlığı ve Covid-19 Salgınında Toplum Davranışı" Eğitimi Düzenliyoruz

"Sağlık Okuryazarlığı ve Covid-19 Salgınında Toplum Davranışı" Eğitimi Düzenliyoruz

Akademi Komisyonumuz tarafından düzenlenen online eğitimde, sağlık okuryazarlığının Covid-19 salgınında toplum davranışı üzerindeki etkilerini konuşacağız.

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Seçil Özkan'ın vereceği eğitime, Oda Başkanımız Ecz. Taner Ercanlı konuk olarak katılacaktır. Kayıt oluşturan meslektaşlarımıza, eğitime katılabilmeleri için gereken bağlantı adresi hem e-posta hem de mesaj olarak ulaştırılacaktır.

Not: Eğitime katılım bağlantısı sms olarak atılacağı için online kayıt olurken telefon numarası kısmına GSM numaranızı eksiksiz ve doğru bir şekilde giriniz.

Kayıtlar kapanmıştır. İlginiz için çok teşekkür ederiz.

Tarih: 24 Haziran 2020 Çarşamba

Saat: 20.30

Son Başvuru Tarihi: 24 Haziran 2020 Çarşamba Saat: 18.30

Prof. Dr. Seçil Özkan Kimdir?

1992 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Prof. Dr. Seçil Özkan, 1999 yılında Gazi Üniversitesi'nde Halk Sağlığı alanında tıp doktoru uzmanlığını tamamlamıştır. 2002 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans eğitimini tamamlayan Özkan; sağlık eğitimi, tıp eğitimi ve program geliştirme, farmakoepidemiyoloji gibi birçok alanda çalışmalar yapmıştır. Meslek yaşamı boyunca Gazi Üniversitesi'nde öğretim görevlisi, Gazi Üniversitesi rektör danışmanlığı, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanı gibi birçok değerli görevde bulunan Prof. Dr. Seçil Özkan, 2011 yılında Halk Sağlığı Profesörü ünvanı almıştır. Kendisi, 2016 yılından bu yana T.C. Sağlık Bakanlığı'nda Sağlık Politikaları Kurulu Üyesi olarak çalışmaktadır. Ayrıca Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesidir.

ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU