T.C. Hava Kuvvetleri Komutanlığı Mürted Hava Meydan Komutanlığı Reçetelerini 2020 Yılı Temmuz-Aralık Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

Mürted Hava meydan K.lığında görev yapmakta olan er-erbaş reçetelerini karşılamak isteyen meslektaşlarımızın karşılıklı protokol imzalamak üzere 23 Haziran 2020 Salı gününe kadar Odamız personeli Döndü CON'a dilekçe ile başvurmaları ve 26 Haziran 2020 Cuma günü protokol imzalamak üzere SGK 2019(Eczacı Odası Aslı Gibidir Onaylı Fotokopisi) ile birlikte Mürted Hv. Myd. K.lığı TSK Birinci Basamak Muayene ve Aile Sağlığı Merkezi’nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Birlik İletişim No: (0312) 811 28 84 / 4103,4871

Not: Başvuru tarihi geçtiği takdirde yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Limit 1000 TL'dir.

EK: Protokol