T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Ankara Merkez Komutanlığı Reçetelerini 2018 Yılı Temmuz-Aralık Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

Ankara Merkez Komutanlığı’nda (Etiler/Yenimahalle/Ankara) görev yapmakta olan erbaş ve erlerin reçetelerini karşılamak isteyen meslektaşlarımızın, 25 Haziran 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

SGK (2017) sözleşmesinin "Aslı gibidir onaylı" fotokopisi ile birlikte, idari hususlardan oluşan ek protokolü imzalamak üzere, bizzat kendilerinin veya noter onaylı vekillerinin 29 Haziran 2018 Cuma günü mesai saatleri içerisinde Ankara Merkez Komutanlığı 1. Basamak Muayene Merkezine başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

NOT: Komutanlığa yakınlık mesafeleri dikkate alınarak başvurulması önemle rica olunur.