T.C. Hava Kuvvetleri Komutanlığı Mürted Hava Meydan Komutanlığı (Akıncı) Reçetelerini 2018 Yılı Temmuz-Aralık Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

Mürted Hava meydan K.lığında görev yapmakta olan er-erbaş reçetelerini karşılamak isteyen meslektaşlarımızın, 22 Haziran 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON'a dilekçe ile başvurmaları ve karşılıklı protokol imzalamak üzere 27 Haziran 2018 Çarşamba günü mesai saatleri arasında SGK 2017(Eczacı Odası Aslı Gibidir Onaylı Fotokopisi) ile birlikte Mürted Hv. Myd. K.lığı TSK Birinci Basamak Muayene ve Aile Sağlığı Merkezi’nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Birlik İletişim No: (0312) 811 28 84 / 4103,4871

EK: Protokol