T.C. Genelkurmay Başkanlığı MEBS ve Siber Savunma Komutanlığı Reçetelerini 2018 Yılı Temmuz-Aralık Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

T.C. Genelkurmay Başkanlığı Mebs ve Siber Savunma Komutanlığı’nda (Balgat) görev yapmakta olan erbaş ve erlerin reçetelerini karşılamak isteyen, Komutanlığa yakın mevkide bulunan eczacıların sıralamaya dahil olmak için, 20 Haziran 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Ankara Eczacı Odası personeli Döndü CON’a dilekçe ile başvurmaları ve SGK(2017) AEO onaylı fotokopisi ile birlikte ekteki protokolü imzalamak üzere 25 Haziran 2018 Pazartesi günü saat 14:00’de MEBS ve Siber Savunma K.lığı Batı 1 Numaralı Nizamiye Bahçesinde kaşeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

EK: Protokol