Kavaklıdere SSGM İle Majistral İlaç Değerlendirmeleri

Sosyal Güvenlik Kurumu Kavaklıdere SSGM Müdürü Ecz. Fatih ÇIRAKOĞLU, Müdür Yardımcısı Ecz. Arzu ERKOÇ, Kurum eczacılarından Ecz. Özlem TÜRKCAN ve Ecz. Füsun GEDİL ÜSTÜN ile Odamız Yönetim Kurulu’ndan Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ, Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Pınar Emine LOKUMCU ERTÜZÜN ve Majistral Komisyon üyelerimiz Ecz. Murat AKER, Ecz. Ziya HEPER, Ecz. Ziya AKŞİT, Ecz. Betül DABAK, Ecz. Betül TURAL TİRKEŞ, Ecz. Kerem ÇAKIR ve Ecz. Zeynep ÇETİN’in katılımı ile “Majistral İlaçlar” hakkında değerlendirme toplantısı yapılmıştır. Toplantıda hazırlama teknikleri, reçete bedellerinin ödenmesi, yaşanan sıkıntılar ve alınan tedbirler ile ilgili konular değerlendirilmiştir. Kurum Yöneticilerimize ve eczacılarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Meslektaşlarımıza saygıyla duyurulur.