Katılım Sertifikalı 4. Aromaterapi Eğitimi

Değerli Meslektaşlarımız,

Ankara Eczacı Odası ve Florame işbirliği ile düzenlenen ve iki gün sürecek olan sertifikalı 4. Aromaterapi Kurs Programı 3 Mart 2018 Cumartesi günü yapılacak ilk eğitim ile başlayacaktır. Eğitimin devamı olan ikincisi ise 10 Mart 2018 Cumartesi günü olup, Ankara Eczacı Odası 4. Kat Konferans Salonu’nda yapılacaktır. Sertifikanın alınabilmesi için programın iki gününe de katılım şartı aranmaktadır ve katılımcı kontenjanı 50 kişi ile sınırlıdır.

Katılım için kontenjan dolmuştur. İlginize teşekkür ederiz.

Kursun amacı ve programı şu şekildedir;

Projenin amacı:

Aromaterapinin eczanelerde uygulanabilmesi için bir eğitim programı oluşturarak; bu program içerisinde eczacıları eğitmek, pratik uygulama yapmalarını sağlamak ve katılım sertifikası ile eczanelerin bu alandaki çalışmalarını ortaya koyabilmelerini sağlamak amaçlanıyor.

Eğitmenler:

Prof. Dr. Erdem YEŞİLADA eğitimi 3 Mart 2018, Cumartesi

Prof. Dr. Ekrem SEZİK eğitimi 10 Mart 2018, Cumartesi

Program:

Program iki bölümden oluşuyor.

İlk bölümde, aromaterapi alanındaki en değerli akademisyen profesörlerin vereceği eğitimlerde teorik dersler, temel bilgiler ve klinik çalışmalar yer alacaktır.

İkinci bölümde, Florema tarafından verilecek Pratik Aromaterapi Çalışmaları ile aromaterapinin eczanelerde nasıl satışa dönüştürülebileceği, yağlarla ilgili pratik uygulamalar, yağ karışımlarının hazırlanması gibi konular yer alacak.

Ücret: Programın tümü için ödenecek ücret 150 TL’dir. Ücret içinde, tüm eğitimler ve eğitim dokümanları ve eğitim sırasında verilecek ikramlar yer almaktadır. Kurs ücretleri aşağıda belirtilen banka hesap numarasına yatırılırken, açıklama kısmına "Aromaterapi, T.C. Kimlik No ve ad-soyadın" yazılmayı unutulmaması önemle rica olunur. Katılmak isteyen meslektaşlarımızın ödeme yapmadan önce Odamız personeli Selda S.'e (Dahili:172) 01 Mart 2018 Perşembe gününe kadar isim yazdırmaları gerekmektedir.

Ankara Eczacı Odası İktisadi İşletmesi
İş Bankası Meşrutiyet Şubesi
IBAN: TR82 0006 4000 0014 2130 6953 42

1.Gün Programı (3 Mart Cumartesi):

Eğitim Başlığı: Aromaterapi Uygulamalarında Deneysel ve Klinik Kanıtlar
Eğitmen: Prof. Dr. Erdem YEŞİLADA
Tarih: 3 Mart 2018, Cumartesi,
Süre: 10:00-13:00

Eğitim İçeriği:

Aromaterapi yönteminin uygulanmasında kullanılan değişik uçucu yağların etkilerini açıklayan deneyler ve klinik çalışmalarla eczacının bilgilendirilmesi amaçlanmıştır.

13.00 - 14.00 Öğle Yemeği

Eğitim Başlığı: Pratik Aromaterapi Semineri
Eğitmen: Uzm. Ecz. Beste GÖKER
Tarih: 3 Mart 2018 Cumartesi