Nöbet Kartlarının Bastırılması Hakkında

Nöbet Kartlarının Bastırılması Hakkında

Değerli Meslektaşlarımız;
Günlük olarak eczanelerimizde basılan nöbet kartları ile ilgili yapılan çalışma sona ermiş ve nöbet kartları her eczaneye en yakın 12 nöbetçi eczaneyi gösterecek şekilde güncellenmiştir. Bu yüzden her eczanenin listesi farklı olabilecektir.
EOS şifrelerinde problem yaşayan eczacılarımızın Odamız personeli Yavuzhan ANTEPLİ'ye (Dahili:126) başvurmaları rica olunur.

Bu listelerin alınabilmesi için meslektaşlarımızın web sayfamızdaki “Nöbet Kartı Bastır” butonuna basarak ekrana gelen "Eczane Adı" boşluğuna eczane isimlerini girmeleri ve kendi eczanelerini bularak nöbet kartı bastırmaları veya kullanıcı adı ve şifreleri ile Eczane Otomasyon Sistemine girerek aşağıda bulunan kılavuzdaki şekilde nöbet kartı bastırmaları gerekmektedir.

NOT: Meslektaşlarımız web sayfamızda bulunan "Nöbet Kartı Bastır" sekmesi içerisinde "Eczane Adı" boşluğuna eczane ismini yazdıktan sonra kendi eczanesinin sağında "Detay" butonuna basarak 2018 yılı genel nöbetlerini de görebilir durumdadır.

Önemli Not: 31 Aralık 2017 tarihine kadar eski nöbet sistemi "Nöbet Kartı Bastır" ekranında hala aktif olmaktadır. 31 Aralık 2017 tarihinden sonra eski nöbet sistemi kullanıma kapatılacaktır.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

EK: Yeni Nöbet Sistemi Kılavuzu(Güncellendi)

ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU