T.C. Milli Savunma Bakanlığı 4’üncü Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü (Etimesgut) Reçetelerini 2020 Yılı Ocak-Haziran Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

4'üncü Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü’nde görev yapmakta olan erbaş ve erlerin reçetelerini karşılamak isteyen meslektaşlarımızın 25 Aralık 2019 tarihine kadar 4. Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü Birinci Basamak Muayene Merkezi’ne ekte bulunan sözleşme metnini, 2019 SGK Sözleşmeleri(Eczacı Odası Aslı Gibidir Onaylı Fotokopisi) ile birlikte teslim etmeleri ve eczacıların giderken kaşelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Not: Başvuru tarihi geçtiği takdirde yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

EK: Sözleşme Metni