T.C. Hava Kuvvetleri Komutanlığı 11’inci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı (Etimesgut) Reçetelerini 2020 Yılında Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

11’inci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı' nda (Etimesgut) görev yapmakta olan askeri öğrenci, erbaş ve erlerin reçetelerini karşılamak isteyen meslektaşlarımızın 06 Aralık 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a dilekçe ve 2019 SGK (Eczacı Odası Aslı Gibidir Onaylı Fotokopisi) ile başvurmaları gerekmektedir. Ayrıca eczacılarımızın kendilerinin ya da mesul müdürlerinin kaşeleri ile birlikte 16 – 20 Aralık 2019 tarihlerinde TSK Birinci Basamak Muayene Merkezi’nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Not: Limit 750 TL'dir.

EK: Protokol