"Güneşin Etkileri ve Güneş Koruyucular" Eğitimi Düzenliyoruz

"Güneşin Etkileri ve Güneş Koruyucular" Eğitimi Düzenliyoruz

Akademi Komisyonumuz tarafından düzenlenen online eğitimde, güneş ışınlarını tüm detaylarıyla ele alarak aşağıdaki konulara değineceğiz:

Dermatoloji ve İmmunoloji Uzmanı Prof. Dr. Başak Kandi'nin vereceği eğitime, Oda Başkanımız Ecz. Taner Ercanlı konuk olarak katılacaktır. Kayıt oluşturan meslektaşlarımıza, eğitime katılabilmeleri için gereken bağlantı adresi hem e-posta hem de mesaj olarak ulaştırılacaktır.

Kayıtlar kapanmıştır. İlginiz için çok teşekkür ederiz.
 
Not: Eğitime katılım bağlantısı sms olarak atılacağı için online kayıt olurken telefon numarası kısmına GSM numaranızı eksiksiz ve doğru bir şekilde giriniz.

Tarih: 13 Temmuz 2020 Pazartesi

Saat: 20.00

Sunucu: Ecz. Hülya Güneş

Son Başvuru Tarihi: 13 Temmuz 2020 Pazartesi Saat 18.00

Prof. Dr. Başak Kandi Kimdir?

Prof. Dr. Başak KANDİ, 1991 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başlamış olduğu tıp eğitimini 1997 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. 1998 yılında Turgut Özal Üniversitesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı'nda başlamış olduğu asistanlık eğitimini 2002 yılında tamamlamıştır. 2008 - 2012 yılları arasında ise Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde İmmunoloji Doktorasını yapmıştır.

2002 - 2009 yılları arasında Fırat Üniversitesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı, 2009 - 2010 yılları arasında Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Klinik Şefi ve 2010 - 2013 yılları arasında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Başkanı olarak çalışmalar yapmıştır. Liv Hospital Ankara Dermatoloji Bölümü'nde Profesör olarak görev yapmıştır. Ayrıca Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneği, Behçet Hastalığı Çalışma Grubu, Otoimmun Büllöz Hastalıklar Grubu ve Kozmetik Dermatoloji Grubu gibi mesleki kuruluşlara üyedir.

ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU