MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı (Mamak) Reçetelerini 2020 Yılı Temmuz-Aralık Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda (Mamak/Ankara) görev yapmakta olan erbaş ve erlerin reçetelerini karşılamak isteyen meslektaşlarımızın 20 Haziran 2020 Cumartesi günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a dilekçe ve 2019 SGK(Eczacı Odası Aslı Gibidir Onaylı) sözleşmesi ile birlikte başvurmaları ve 26 Haziran 2020 Cuma günü saat 10:00'da sözleşme imzalamak üzere, MEBS Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı ziyaretçi parkında (Mamak Nizamiyesi) hazır bulunmaları gerekmektedir.

NOT: Başvuru tarihi geçtiği takdirde yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Limit 1000 TL'dir.