T.C. Genelkurmay Başkanlığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı(Bakanlıklar) Reçetelerini 2020 Yılı Ocak-Haziran Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

Deniz Kuvvetleri Karargah Destek Kıta Komutanlığı Birinci Basamak Muayene Merkezi erbaş/er reçetelerini karşılamak isteyen meslektaşlarımızın, 16 Aralık 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a dilekçe ile başvurmaları ve 26 Aralık 2019 Perşembe günü saat 13:30 ile 16:30 arasında Deniz Kuvvetleri Karargah Binası giriş kapısında SGK 2019 (Aslı Gibidir onaylı fotokopisi) ve ekte yer alan protokol ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir. Protokolü karşılıklı olarak imzalamak için eczacıların bizzat başvurmaları ya da eczacıların yerine gidecek kişilerin vekaletnamelerini yanlarında götürmeleri önemle rica olunur.

Not: Başvuru tarihi geçtiği takdirde yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

EK: Protokol