T.C. Genelkurmay Başkanlığı TSK Sıhhiye İkmal ve Bakım Merkezi Komutanlığı (Etimesgut) Reçetelerini 2020 Yılı Ocak-Haziran Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

TSK Sıhhiye İkmal ve Bakım Merkezi Komutanlığı’nda (Etimesgut) görev yapmakta olan erbaş ve erlerin reçetelerini karşılamak isteyen meslektaşlarımızın bizzat kendilerinin veya noter onaylı vekillerinin SGK 2019(Eczacı Odası Aslı Gibidir Onaylı Fotokopisi) ile birlikte 25-26 Aralık 2019 tarihlerinde, 08:00 – 16:00 saatleri arasında idari şartname imzalamak üzere Komutanlıkta (TSK Shh. İkm. Ve Bkm. Mrk. K.lığı, 06790 Etimesgut/Ankara) hazır bulunmaları gerekmektedir.

Not: Sözleşme limiti 400 TL'dir.