"Corona Günlerinde Mikrobiyota ve Bağırsak-Beyin Ekseni" Eğitimi Düzenliyoruz

"Corona Günlerinde Mikrobiyota ve Bağırsak-Beyin Ekseni" Eğitimi Düzenliyoruz

Akademi Komisyonumuz tarafından düzenlenen online eğitim ile hayatımızı derinden etkileyen COVİD-19 sürecinde, mikrobiyota ve bağırsak sağlığımızın nörolojik hastalıklarla olan ilgisine değineceğiz.

Prof. Dr. İsmet Melek'in vereceği eğitime, Oda Başkanımız Ecz. Taner Ercanlı ve Biocodex Ulusal Satış Direktörü Ecz. Kürşat Aslan da konuk olarak katılacak. Kayıt oluşturan meslektaşlarımıza eğitime katılabilmeleri için gereken bağlantı adresi hem e-posta hem de mesaj olarak ulaştırılacaktır.

Not: Eğitime katılım bağlantısı sms olarak atılacağı için online kayıt olurken telefon numarası kısmına GSM numaranızı eksiksiz ve doğru bir şekilde giriniz.

Kayıtlar kapanmıştır. İlginiz için çok teşekkür ederiz.

 

Tarih: 7 Haziran 2020 Pazar

Saat: 13.00

Eğitim Programı: Microsoft Teams

Sunucu: Ecz. Hülya Güneş

Son Başvuru Tarihi: 07 Haziran 2020 Pazar Saat 11.00

Prof. Dr. İsmet Melek kimdir?

1970 yılında Antakya’da doğdu. 1993 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu ve 1997 yılında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Nöroloji İhtisasını tamamladı. 2002 yılında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Yardımcı Doçent olarak Nöroloji Anabilim Dalı’nı kurdu. 2007 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde Chicago Northwestern Üniversitesi Alzheimer Merkezi’nde Prof. Dr. Marsel Mesulam ve Prof. Dr. Sandra Weintraub’dan 3 ay süreyle eğitim aldı. 2007 yılında doçent, 2013 yılında profesör oldu. 2008 yılında Amerikan Nöroloji Akademisi üyeliğine kabul edildi. Nöropatik Ağrıda Farmakolojik Tedavi“, “Demans Cephesinde Neler Oluyor“, 300 Nöroloji Masalı“, “Kısa Zamanda Uzun Süre Akılda Nörolojik Bilimler“,”Sorularla Nöroloji-1” ve “Bağırsak Beyin Ekseninin Gizemi” adlı kitapların yazarıdır. Türk Nöroloji Derneği Nöropatik Ağrı Çalışma Grubu ve Türk Nöroloji Derneği Kognitif Nöroloji Çalışma Grubu üyesidir. Zeynep’in eşi, Kerem ve Duru’nun babasıdır.

ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU